måndag 3 oktober 2011

Matdags =3

Har nyss ätit^^ Blev god mat! Spagetti och köttfärssås smaksatt med kanel!! Riktigt gott =3
Satt och ritade lite nu medans datan laddade -.-' DEN ÄR SÅÅÅ LÅNGSAM!!! T-T Så jag hann rita denna bild och den andra ritade jag igår medans jag väntade ...


Här har ni lite beskrivning från serien hon är med i, jag har inte sett den själv men jag skulle vilja!

Handlingen kretsar kring Haruhi, som just börjat gymnasiet. Haruhi deklarerar redan från första skoldagen att hon inte är intresserad av vanliga människor, men om det finns några utomjordingar, tidsresenärer eller personer med ESP-förmågor så kan de vända sig till henne.

Efter att ha genomsökt skolans samtliga klubbar efter intressanta människor och misslyckats bestämmer sig Haruhi för att bilda en egen klubb, SOS団 (SOS-dan,SOSkåren). Förkortningen står för Sekai wo Ooini moriagerutame no Suzumiya Haruhi no Dan - Suzumiya Haruhis förening för att rädda världen genom att fylla den med roligheter.
Under och efter klubbens bildande genomsöker Haruhi skolan efter intressanta karaktärer att fylla klubben med, och lyckas få ihop ett klientel som stämmer in skrämmande väl på hennes krav. Den slutgiltiga gruppbesättningen består nämligen av Haruhi själv, människan Kyon som är Haruhis utvalda, tidsresenären Mikuru, rymdvarelsen Yuki och Itsuki som har vissa ESP-förmågor.
Genom de följande avsnitten driver Haruhi sina klubbmedlemmar, och särskilt Kyon, till vansinne när de tvingas ställa upp på hennes nycker och genomför alla hennes uppdrag. Snart uppdagas också att det finns ett starkt skäl till varför just Haruhi har lyckats samla alla dessa människor omkring sig, och svaret kan vara så enkelt som att det hände för att det var precis vad hon ville.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en söt kommentar och du får en kaka^^ ♥